Saksa Kevad tõi Tartu kevadesse kunsti

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa kultuuri instituudi saalis sättisid eile pärastlõunal oma teoseid üles Schleswig-Holsteini tarbekunsti ühingu esimees Cornelia Patz-Nahm (vasakult), Barbara Diabo ja Silke Lazarevic. Nende kolleegid askeldasid saali teise seina juures.
Saksa kultuuri instituudi saalis sättisid eile pärastlõunal oma teoseid üles Schleswig-Holsteini tarbekunsti ühingu esimees Cornelia Patz-Nahm (vasakult), Barbara Diabo ja Silke Lazarevic. Nende kolleegid askeldasid saali teise seina juures. Foto: Kristjan Teedema

Aprilli keskel Eestis alanud Saksa Kevade kultuuriprogramm, mida koordineerib Saksa saatkond koostöös Goethe instituudiga, tõi Emajõelinna uut tarbekunsti. Saksa ja eesti kunstnike ühisnäituse üks osa avati eile ja teine avatakse täna.

Näituse «2 x monoloog & dialoog» esimese osa avamiseni oli jäänud kolm tundi. Suurem osa väljapanekust oli juba seinale kinnitatud, sealhulgas Cornelia Patz-Nahmi töö, mille autor on paberile trükkinud roostetanud metalliga justkui jooksurajad ja kinnitanud neile kuivatatud haimunad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles