Maikuus esineb Tallinnas leedu indie-roki lipulaev Garbanotas Bosistas

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu indieroki lipulaev Garbanotas Bosistas
Leedu indieroki lipulaev Garbanotas Bosistas Foto: promo

29. mail kell 22:00 toimub Sinilinnu tegutsemisaja üks suurejoonelisemaid kevadpidusid. Kevadpeol esitleb oma verivärsket plaati leedu indie-roki lipulaev Garbanotas Bosistas. Õhtu teises pooles astub üles Frankie Animal, kellel on põhjust tähistamiseks – täitunud on bändi kolmas sünnipäev.

Garbanotase «Above Us» nime kandev kauamängiv on psühhedeelset indierokki esitava bändi debüütalbum, mis toob kuulajateni Woodstocki hipide vaimus usu rahu, armastuse ja rokenrolli elujõusse Balti muusikaskeenel. Kodumaal Leedus tuhandepealisi kontserte kokku toovat bändi on enne Tallinnasse maabumist võimalik oma uut muusikat esitlemas näha Euroopa kõige mainekamal showcase-festivalil The Great Escape ja Liverpool Sound City festivalikavas. Eelmisel aastal Positivusel eestlaste tähelepanu oma positiivse energia ja higiselt tantsuse kontserdiga püüdnud Garbanotase värske album on veelgi enam efektidest pööraseks aetud, akustiliste instrumentide kõrval annavad üha tugevamat tooni süntesaatorite kõlad. 

Foto: Deimantė Piraitytė

Frankie Animali esimesele kontserdile kolm aastat tagasi, mil veel bändil ei olnud nimegi, on järgnenud suur hulk värvikaid esinemisi nii siinmail kui ka üle piiri – lõunanaabrite juures Positivusel, Ewert and The Two Dragonsi selleaastase Euroopa turneel külalisesinejana ja mainekal uue talendi festivalil Eurosonic Noordeslagil Hollandis.

Foto: Viktor Burkivski

Garbanotas Bosistas Facebookis.

Kuula Garbanotase värsket albumit «Above Us» Spotify’s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles