Tallinna suurimat kino ootab ees uuenduskuur

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coca-Cola Plaza.
Coca-Cola Plaza. Foto: Liis Treimann / Postimees

Coca-Cola Plazas avati täna 260-ruutmeetrise müügisaaliga Põhjamaade suurim snäkipood, ent see on alles esimene etapp suurematest muudatustest. Sügisel vahetatakse välja kinosaalide tehnilised lahendused ja pikemas perspektiivis plaanitakse juurdeehitust.

Forum Cinemas´e tegevjuhi Kristjan Kongo sõnul ootab Coca-Cola Plazat lähitulevikus ees jõuline uuenduskuur. «Terve maja saab täiesti uue näo ja pärast seda on see kindlasti Baltikumi kõige moodsam kino,» sõnas Kongo.

«Juba praegu on meil siin pileti automaadid, mida mujal Eestis ei ole. Need hakkasid tööle paralleelselt meie uue mobiilirakendusega. Lisaks sellele plaanime oma piletimüügi ala ümber korraldada,» ütles Kongo.

Kõige suuremad muutused on plaanis teisel korrusel ehk kinosaalides. «Sügisel vahetatakse välja kinosaalide tehnika ning tehakse mitmeid muid töid, mis annavad kinole värske ilme. Pikemas perspektiivis plaanime kinole juurdeehitust, ent selles osas alles läbirääkimised käivad» sõnas Kongo.

Uuenduste tegemiseks tuleb keset suve vähemalt nädalaks suure saali uksed sulgeda. «Täpset aega veel ei oska öelda, kuna saal kinni on, aga eks me peame vaatama, et millised filmid parasjagu kinos jooksevad. Tuleb sobiv aeg leida,» leidis Kongo ja lisas, et uuendusi plaanitakse teha järk-järgult, et mitte tervet maja sulgeda.

Kuigi Viimsisse tehti uus kino ja talvel avas uksed Kosmos IMAX, siis kinokülastajate arv ei ole vähenenud. Coca-Cola Plazal on aastas üle miljoni külastaja ja langustrendi ei ole veel täheldatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles