Ponksi Bronxi poisi seksiteibid

, kriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kool Keith- Total Orgasm
Kool Keith- Total Orgasm Foto: Kuvatõmmis

Kool Keith

Total Orgasm

Junkadelic

Hinne: 3

Räppar Kool Keithi paari aasta tagused «Total Orgasmi» miksteibid on nüüd saadaval füüsilisel kujul. Keithi plaadid toovad meelde Benny Hilli, lõbusa naiste tagaajaja, ja Hill Keithile väga meeldib. Keith, kellele meeldivat naiste tagumikku ananasse torgata, on karbi kaanel koomiksitegelasena, nagu sedasorti juttude puhul peabki. Muide, Keith on olnud ka vaimuhaiglas ravil.

Plaatidel teeb kaasa külalisi, neist kõige tihedamini keegi Prince Metropolis Known, kes on Keithiga lausa nii suur sõber, et neilt ilmus isegi NBA-teemaline pala pealkirjaga «Durant & Westbrook» (Metropolis muidugi Westbrook). Plaadi välja andnud Junkadelic ongi tema firma. Kui Metropolis ja Keith kohtusid, oli hoog suur, nii et kahe tunniga lindistati kaheksa lugu. Esialgse kliimaksi möödudes hakati ülejäänud plaate kokku panema, vaadati stuudios seksifilme ja söödi naisterahvaste seltsis pitsat. Räpi heteroseksuaalsust arvestades tunnistatakse selliste filmide vaatamist üllataval kombel vähe. Kanye kunagi mainis, et talle meeldivad suured tagumikud ja konkreetselt Brasiilia pornotööstus, aga sinnapaika see jäigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles