«Billy Ellioti» rahaasjad kaovad nagu vits vette

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik on veel korras. Meelis Pai (vasakul) ja lavastaja Teet Kask lõikavad koos noorte osatäitjatega pärast esietendust torti lahti.
Kõik on veel korras. Meelis Pai (vasakul) ja lavastaja Teet Kask lõikavad koos noorte osatäitjatega pärast esietendust torti lahti. Foto: tiit mõtus / hello

Muusikali «Billy Elliot» lavale toonud MTÜ Noorteater jättis maksmata lepingus ette nähtud töötasu trupile ja tehnilisele personalile. MTÜ juhi Andres Kivivare ja produtsent Meelis Pai pikaajalised katteta lubadused raha välja maksta sundisid teatriinimesi eelmise nädala lõpus ajakirjanduse poole pöörduma.

Teiste hulgas on lubatud rahast ilma jäänud Jaagup Kreem, kes esines muusikalis oma ansambliga Terminaator. «Mina ei kommenteerinud absoluutselt ühtegi asja enne 7. juunit, kui oli arvete tasumise tähtaeg. Mis siin teha, lasti üle, siis lasti üle. Teen omad järeldused, aga seda asja ma nii ei jäta. Küll ma mõtlen välja, mis mu järgmine samm on,» lubas Kreem eile.

Ülelaskmise all peab Kreem silmas seda, et praeguseks on Noorteater registreeritud Ain Aidametsa nimele, kellega on seotud ligi 50 firmat ja MTÜd ning keda kohus on karistanud raske narkokuriteo eest. Kreem ja samuti rahast ilma jäänud näitleja Mait Malmsten peavad Aidametsa «tankistiks», kelle ülesanne on otsad vaikselt vette lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles