ERRi pühadekavas: heategevuskontsert, võidupüha paraad, otseülekanded ja «Tervituste öö»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. veebruaril toimusid Telemajas Eesti Laulu 2. poolfinaali proovid. Luisa Värk
1. veebruaril toimusid Telemajas Eesti Laulu 2. poolfinaali proovid. Luisa Värk Foto: Viktor Burkivski

ERRi pühadekava on jaanipäevahõnguline ning pühade meeleolukaks veetmiseks on kavas mitu suuremat ülekannet. Näha saab nii heategevuskontserti «Laulud sõdurile» kui ka võidupüha paraadi.

Esmaspäeval, 22. juunil algusega kell 19.30 toimub ülekanne Carolin Illenzeeri Fondi heategevuskontserdilt «Laulud sõdurile». Ülekannet saab näha ja kuulda samaaegselt ETV ja Vikerraadio vahendusel.

Käes on aeg teha midagi head ning «Laulud sõdurile» on kontsert, kus Carolin Illenzeeri Fondi abil saab lisaks muusikaelamusele aidata ja toetada neid lapsi, kelle vanemad on välismissioonidel hukkunud või raskelt viga saanud.

Laste toetuseks on avatud aastaringselt annetustelefonid:

900 6705 - 5 EUR?

900 6715 - 15 EUR?

900 6735 - 35 EUR

Kärdla jahisaalis toimuval kontserdil astuvad üles Riho Sibul, Grete Paia, Liisi Koikson, Hanna-Liina Võsa, Jaanus Nõgisto ja Tõun, Luisa Värk, Mikk Mäe, lauluansambel "Reserv" ja Eesti Kaitseväe orkester.

Ülekande režissöör on Indrek Šeiko, juhtoperaator Raul Priks, produtsent Lii Kuldmäe.

Kontserdi kordus on ETV eetris 23. juunil kohe pärast võidupüha paraadi, algusega kell 12.00.

Traditsiooniline võidupüha paraad peetakse tänavu esmakordselt Hiiumaal ning ETV ekraanil saab seda näha teisipäeval, 23. juunil, algusega kell 10.55. Võidupüha paraadil Kärdla keskväljakul osaleb ligikaudu 790 inimest. Paraadil osalevad Kaitseliidu malevad, välisosalejatest soomlased ja lätlased, samuti siin viibiv USA liitlasüksus.

Kokku osaleb paraadil 5 vähendatud kompaniid, 1 üksikrühm, 2 miinipildujarühma, 2 tankitõrjerühma, 3 orkestrit ja 13 lippu.

Paraadi kommenteerivad Andres Kuusk ja Kaitseliidu kooli juhataja Erik Reinhold. Reporter on Indrek Treufeldt, režissöör Indrek Šeiko, produtsent Lii Kuldmäe.

Õhtu kulmineerub kell 22.15 algava «Tervituste ööga» ja kuni hommikuni toimub ETV-s videodisko koos tervitustega.

Jaaniõhtu tantsumuusikat pakuvad armastatud Eesti artistid: Tanel Padar & The Sun, Ott Lepland, Daniel Levi, Kõrsikud, Ewert & The Dwo Dragons, Genka & Paul Oja ja paljud teised.

Laulud on valinud Mart Normet ja Eve-Ly Saluraid.

Tervituste edastamiseks tuleb saata SMS numbrile 15330, mobiilisõnumi algusesse märgusõna JAAN, tühik ja sinna otsa tervituse tekst. Sõnumi hind on 96 senti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles