Maailma hardcore legend Comeback Kid esmakordselt Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Comeback Kid
Comeback Kid Foto: Pressimaterjalid

Juba pühapäeval astub rokiklubi Tapper lavale maailma hardcore legend Comeback Kid Kanadast!

12. juulil esineb klubis Tapper hardcore skene kultusbändi staatuse saavutanud Comeback Kid Kanadast! Bänd sai alguse 2002. aastal ja oma tegevusaja jooksul on nad jõudnud salvestada 5 stuudioalbumit. Viimane nendest nimega "Die Knowing" tuli välja 2014. aastal.

Bändi laulja Andrew Neufeld kunagi ütles: "Me üritasime säilitada 90-date hardcore bändide energiat, aga samas tahtsime lisada nüansse skate-pungist ja teha meie muusikat võimalikult meloodiliselt.” Nii sündis Comeback Kid'i väga omapärane looming.

2003. aasta märtsis lasi bänd välja oma esimese albumi "Turn It Around" ja sai tuurile Kanadas, Ameerikas ja Euroopas koos selliste bändidega nagu Terror ja Everytime I Die. Kohe pärast tuuri hakkas bänd salvestama oma järgmist albumit nimega "Wake The Dead", mis tuli välja 2005. aasta veebruaris. Selle albumi hittlugu "Wake The Dead" sai videomängu "Burnout Revenge" soundtrackiks ja saavutas väga kõrge koha kohalikes edetabelites.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles