Jõgevalt otse Hollywoodi

Eva-Lotta Kivi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Rehi unistab filminäitleja ametist.
Artur Rehi unistab filminäitleja ametist. Foto: Kristjan Teedema

Artur Rehi lõpetas alles kuu aega tagasi Jõgevamaa gümnaasiumi 12. klassi. Juba sügisel alustab ta aga õpinguid Los Angeleses Ameerika draamakunsti akadeemias. Siht on selge: saada filminäitlejaks.

American Academy of Dramatic Arts on üks vanemaid Ameerika näitekoole, mis hakkas näitlejaid koolitama juba üle saja aasta tagasi. Ookeanitaguste filmiasjatundjate hinnangul pole see küll enam sama heal tasemel nagu näiteks 1930ndatel, kuid oma koht oluliste teatri- ja filmikoolide seas on tal kindlasti.

Noormehe esimene kokkupuude filmindusega oli 2010. aastal, kui huumorisaade «Tujurikkuja» filmis sketši «Klass – elu pärast». Ta võttis selle tegemisest koos oma vennaga osa ja sealt saigi alguse huvi filminäitlemise vastu. Umbes sellest ajast saati tegeleb Rehi ka Youtube’i videote tegemisega. Enda sõnul naudib ta nende naljakate lühisketšide tegemist väga ja ka vaatajaskond on kasvanud juba päris suureks, kuid ta rõhutab, et see on pigem filmiprojekt, kus ta etendab teatud rolli, mitte alati päris ennast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles