Voolusfestivali eelsoojendus Eestis – autentne kvartalipidu

Helena Tamm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome elektroduo LCMDF on maailma muusikaajakirjanduses juba laineid löönud.
Soome elektroduo LCMDF on maailma muusikaajakirjanduses juba laineid löönud. Foto: Tallinn Music Week

Sel nädalavahetusel peetakse Telliskivi Loomelinnakus festivali Original Block Party ehk ehtsat kahepäevast kvartalipidu, mis võõrustab maailmatasemel artiste ja kuhu on külastajatele prii sissepääs. Kolm päeva vältava peo artistid on valitud koostöös eestlastegi seas populaarse Flow’ suvefestivaliga, mida peetakse 14.–16. augustini Helsingis.

Kvartalipeole lükkasid eile õhtul hoo sisse DJ Quest, Roope K, Paul Oja ja DJ Nada. Täna keskpäeval vallutavad Telliskivi loomelinnaku lava legendaarse Berliini ööklubi West Germany asutaja DJ Fitz, Soome päritolu räppar Paperi T, Eesti dream-pop-ansambel Zebra Island ja tüdrukuteduo LCMDF. M.I.A. stiilis vaibid toob endiste rongitehase hoonete vahele briti-kariibi päritolu Ebony, Briti elektropoppi saab kuulda Kindnessilt, lisaks astub lavale Sebastian Holm Soomest.

Õhtu saabudes jätkub möll Mustas Saalis, kus pulti astuvad Jaakko Kestilä & Lauri Soini Soomest, britt Jay Shepheard ja meie oma Bert On Beats alias Critikal.

Üritusele paneb pühapäeval väärika punkti DJ Fitz, kes mängib loomelinnaku välislaval plaate alates lõunatunnist kuni kella kolmeni.

Peale heade muusikaliste elamuste saamise võib festivali ajal loomelinnaku mitmes restoranis einestada ja linna vanimal kirbuturul ringi vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles