Grete Paia tähistas oma 20. sünnipäeva Milanos ja andis sama päeval välja uue singli «Püüame Droone»

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Paia Itaalias
Grete Paia Itaalias Foto: Instagram

Grete Paia sai 27. augustil 20-aastaseks ning samal päeval ilmus rohkem kui pooleteistaastase vaheaja järel tema uus singel «Püüame Droone». Loo autor on Sven Lõhmus.

Esmakordselt tuli lugu esitusele Suvereporteris, kuid alates tänasest on «Püüame Droone» kättesaadav ka YouTubes. Järgmisel nädalal jõuab lugu raadiojaamadesse ja on kättesaadav kõikjal üle maailma ka Apple Musicu, Spotify, Deezeri ja kõikvõimalike teiste striimimiskeskkondade vahendusel.

Foto: promo

Grete Paia lendas mõned päevad tagasi Milanosse, kus ta alustab õpinguid EBSi vahetusüliõpilasena väga kõrgelt hinnatud äriülikooli Universtià Commerciale Luigi Bocconi´s. Grete võtab seal poole aasta jooksul finantsalaseid ja turundus- ning juhtimisvalkonna aineid.

Õpingud ei sega tema muusikaalaseid tegemisi, kuna tänapäeval on Milano Tallinnast vaid kahetunnise lennu kaugusel.

Püüame Droone on Grete Paia järjekorras neljas singel. Kolm esimest singlit «Päästke Noored Hinged», «San Sebastiano» ja «Armageddon» on saatnud äärmiselt suur menu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles