Softengine läheb oktoobris Baltikumi tuurile ja tuleb ka Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome rokkbänd Softengine
Soome rokkbänd Softengine Foto: promo

Soome rokk fenomen Softengine andis teada, et läheb oktoobris Baltikumi tuurile. Esinetakse Tartus, Liepajas ja Riias.

Tuuri teeb eriliseks see, et fännid mitte ei osta ainult pileteid kontserdile, vaid saavad võimaluse tuuribussiga kogu reis bändiga kaasa teha. Rohkem infot leiab siit.

29.10.2015 Genialistide Klubi Tartu (EST)

30.10.2015 Fontaine Palace Liepaja (LV)

31.10.2015 Nabaklab Riika (LV)

Foto: promo

Softengine avaladas oma esimese singli «All About You & I» oma tulevaselt EP-lt. Hetkel on bänd stuudios ja toodab uut materjali. EP ilmub selle aasta novembris.

Foto: promo

SOFTENGINE:

Softengine on noor, värske ja ambitsioonikas rokkbänd Soomest. Nende kaasaegne suhtumine rokkmuusikasse on mõjutatud elektroonilisest-, indie- ja alternatiivsest rokkmuusikast. Nende energiline ja meloodiline lähenemine muusikasse on valmis vallutama maailma lavasid.

Umbes aasta tagasi oli bändist veel vähe teada, kuid viimased 12 kuud on poistel olnud kiire ja kindel suund tipu poole. Softengine on esinenud enam kui 200 miljonilise telepubliku ees, juhtinud kodumaal raadio ja Spotify edetabeleid ja võitnud erinevaid auhindu. Nende esimene singel «Something Better» sisenes enam kui 20 riigi edetabelitesse ja bändi ülemaailmne fännibaas kasvab pidevalt.

Softengine’i debüütalbum «We Created the World» sisenes koheselt Soome albumi tabeli top 10 hulka ja hääletati aasta debüütalbumiks suurima edasimüüa Levykauppa Äx poolt. Album sisaldab kõiki nende seniseid hittsingleid «Something Better», «Yellow House» (iTunes #1) ja «The Sirens». Softengine oli Soome Emma auhinnatseremoonial nominant Aasta Uustulija kategoorias. 

Vaata muusikavideot loole «All About You & I»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles