Kolm aastat parimat technot toob peo ja uue plaadifirma

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Hessler
Thomas Hessler Foto: MadebyMate

Üritustesari Mürk tähistab reedel, 25. septembril Von Krahlis oma kolmandat sünnipäeva ning peaesinejana lendab selleks puhuks kohale Thomas Hessler Berliinist.

Neile, kes on Mürgi tegemistel silma peal hoidnud ning tantsumuusikamaailmaga sina peal, ei pruugi Hessler enam tutvustamist vajadagi – mees on Eestis varem juba kaks korda üles astunud. Praeguseks tegutseb Hessler Index Marcel Fengleri nimelise leibeli all ning pidevalt erinevates maailma nurkades esinedes suudab ta serveerida alati kõige kaasatõmbavamat techno-biiti. Need, kes on käinud, teavad, millest jutt.

Foto: MÜRK

Lisaks sellele, et Mürk kolmeseks saab, pannakse algus ka plaadifirmale Mürk Records ehk lühidalt MRKR. Samal päeval esitletakse esimest väljalaset ja selleks on Artur Läätse 12-tolline vinüül. „Apollo” EPl, mis sai teoks hooandjate abiga, leidub kolm lugu, üks neist ka Thomas Hessleri enda remiks.

Peale kahe mainitud DJ esinevad peol veel Denis Punch ja Exit Safe Mode

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles