Nädalavahetusel selguvad Tallinnas Noortebänd 2015 esimesed finalistid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2015 avapidu 12.09.2015
Noortebänd 2015 avapidu 12.09.2015 Foto: Viktor Burkivski

26. ja 27. septembril toimuvad Tallinnas Sinilinnus Noortebändi esimesed poolfinaalid. Mõlemal päeval astub üles viis bändi, kellest pääsevad edasisse võistlustulle kaks.

Laupäeval astuvad üles Moody Ocean ja Out In Tintou Harjumaalt, Voice of Voices Pärnumaalt ning Three Thousand Reasons ja Sculptures Saaremaalt. Pühapäev on pühendatud Harjumaa bändidele, kelleks on Man Made Monkey, Eliot Ness, Abandoned Elysium, Ajupesumasin ja J.A. Bänd.

Tallinna poolfinaalis esinevate bändide seast teeb valiku žürii koosseisus: Sander Mölder, Martin Saaremägi, Rasmus Rändvee, Kristo Rajasaare, Marie Vaigla, Piret Järvis, Ester Faiman, Egert Milder. Õhtut juhib 2013. aasta Noortebändi võitja, Ziggy Wild’i solist Laura Prits.

Foto: Viktor Burkivski

Lisaks Tallinnale toimuvad Noortebänd 2015 poolfinaalid ka 2. ja 3. oktoobril Tartus Genialistide Klubis. Noortebänd 2015 finaal toimub 24. oktoobril Kultuurikatlas. Kokku osaleb finaalis viis bändi, kellest neli on selgunud Tallinna ja Tartu poolfinaalidest ning üks rahvahääletuse tulemusel.

Noortebänd 2015 toimumisele aitavad kaasa: Elu24, R2, ETV2, Rada7, Müürileht, Kultuuriministeerium, Hasartmängimaksu Nõukogu, Eesti Kultuurkapital, Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Vitamin Well, 311.ee, Proaudio, RGB, CuuClub, Hotell Tartu, Ööloom, Wooden Lifestyle, Kõue Mõis, Tallinn Music Week, Jazzkaar, JuuJääb, Melomaan.

Vaata ka kodulehelt ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles