Sel reedel alustab uue hooajaga teater NO99 kohvikus pidudesari Disco Tallinn

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste keskus: avamise peo seltskond, Teele Viira
Ülemiste keskus: avamise peo seltskond, Teele Viira Foto: Viktor Burkivski

Eelmisel talvel ja kevadel edukalt startinud pidudesari Disco Tallinn alustab sel reedel, 2. oktoobril juba armsaks saanud teater NO99 kohvikus uut hooaega.

Ligi 20 aastat üle kogu maailma plaate mänginud DJ´de Widenski ja Tom Lilienthali poolt ellu kutsutud projekt hakkab ka uuel hooajal pakkuma alternatiivset meelelahutust disco/nu disco võtmes neile, keda ehk iganädalane klubides käimine ei vaimusta ja kes otsivad teistmoodi muusika nautimise vormi.

2. oktoobri sündmuse peaesinejana lendab Londonist kohale sealse populaarse pidudesarja Dope Disco ninamees DJ Shaun Samuel. Just tema eestvedamisel on viimasel ajal selles Euroopa muusikapealinnas esinenud suur hulk mainekaid disco artiste. Spetsiaalselt Disco Tallinn jaoks koostatud kavaga astub üles Teele Viira ning nii uut kui vana disco´t mängivad sarja residendid.

Foto: Poster

Disco Tallinn taaselustab selle õige disco. Millist mängiti kunagi maailma kuulsaimates klubides Studio 54 ja Paradise Garage. Lisab sellele siis pisut maitsekat poppi, veidike soul´i ja tänapäeval masse liigutavat nu disco´t. Donna Summer, Chaka Khan, Earth, Dimitri From Paris, Wind & Fire, Joey Negro, Michael Jackson, Chic, Joey Negro, Nora En Pure, Drop Out Orchestra on vaid üksikud komponendid Disco Tallinn kirjus menüüs.

Piletid on eelmüügis hinnaga 8 eurot Piletimaailmas ja NO99 kassas. Kohapealt, vaid sularaha eest ostes on pileti hind 10 eurot. Uksed avatakse reedel, 2. oktoobril 23.00.

Lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles