Kuula ja võrdle! Leedu popstaar Erica Jennings taaselustas 10-aasta taguse hiti

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erica Jennings
Erica Jennings Foto: Marla Singer

Kümme aastat tagasi võitis Iiri päritolu Erica Jennings leedulaste südameid looga «It’s a Lovely Day». Tänavu sai lugu norra-brasiilia produtsendi käe all uue kuue ning on oma sooloalbumi esiksingliga taas valmis kuulajaid võluma.

Erica Jennings kolis teismelisena ühes vanematega maailmas ringirändamist Vilniusesse ning sealt sai alguse ka tema muusikukarjäär. Leedulaste südametesse jõudis ta ansambliga SKAMP, mis 2001. aastal Leedut ka Eurovisiooni lauluvõistlusel esindas ning duoprojektiga The Ball & Chain, kus ta ühes enda abikaasaga musitseerib. Tänavu otsustas ta keskenduda soolokarjäärile.

«Mul on tunne, et nüüd on õige aeg. Olen alati laulnud, ma ei suuda enda elu ilma muusikata ette kujutada. Viimaks on mul küllalt kogemusi ja enesekindlust, et soolokarjääriga alustada,» sõnab lauljanna.

Tema sooloalbumi esiksingli «Lovely Day» taaselustamises mängis suurt rolli norra-brasiilia produtsent Björn Holmsesland, kes loole remixi kirjutas. Oma muusikat nimetab Jennings gurmee-popiks. JVärkse ja serveeritud väga elegantsete vürtsidega,» kirjeldab Leedu lauljanna oma loomingut. Tema esimene sooloetteastumine toimus sel suvel, mil ta Vilniuses Iiri lauljannat, Roisin Murphyt soojendas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles