Tuntud Eesti muusikud valmistuvad John Lennoni juubeliks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Aaslaid restorani Wok to Walk avamisel
Kristel Aaslaid restorani Wok to Walk avamisel Foto: Viktor Burkivski

Tuntud Eesti muusikud valmistuvad John Lennoni juubeliks. Proovis antakse lugudele veel viimast lihvi, et väärikalt esitada suurepäraseid laule.

9. oktoobril oleks John Lennon saanud 75-aastaseks. Tähistamaks suure muusiku juubelit, toimub üle Eesti neli kontserti Lennoni surematute lauludega.

Solistid Kristel Aaslaid, Airi Allvee, Kristjan Kasearu, Meelis Punder, Mikk Tammepõld ja Koit Toome laulavad lugusid nii biitlite kui Lennoni soolokarjääri aegadest.

Foto: Viktor Burkivski

All Star Band koosseisus Andres Põldroo (ex Rock Hotel) - kitarr, Tiit Kõrvits (Rock Hotel) - kitarr, Meelis Punder (ex Karavan) - bass, Andres Oja (Kolumbus Kris) - trummid ja Avo Ulvik (ex Singer Vinger) - klahvpillid, on The Beatlesi lugudega üles kasvanud.

Foto: Erakogu

Esitusele tuleb 30 laulu, nende seas «Imagine», «Jealous Guy», «Help!», «A Hard Days Night» ja paljud teised tuntud lood.

Kontserdid toimuvad 9.10 Paide kultuurikeskuses, 10.10 Nordea kontserdimajas, 24.10 Pärnu kontserdimajas ja 30.10 Vanemuise kontserdimajas.

Piletid müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles