Ameerika punk-hardcore legendi esimene ja viimane kontsert Eestis toimub klubis Rockstar’s

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika punk-hardcore skene veteranid - ansambel BANE
Ameerika punk-hardcore skene veteranid - ansambel BANE Foto: promo

16. novembril klubis Rockstar’s annavad Ameerika punk-hardcore skene veteranid BANE oma esimese ja viimase kontserdi Eestis. Tallinna kontsert toimub bändi «Last show ever» tuuri raames, mis tähendab, et bänd läheb varsti laiali.

Bane on USA punk-hardcore bänd, mis on alustanud oma teed bändi Converge asutaja Aran Dalbeki ja Deiman Belardo kõrvalprojektina. Praegu bändi koosseisu kuuluvad laulja Aron Bedard, kitarristid Zach Drozhdan ja Aron Dalbek, bassist James Siboni ning trummar Bob Mahoni. Linti sai võetud esimene demo, mis koosnes 5 laulust. Aasta hiljem andis bänd välja oma esimese EP, läks USA tuurile ja teenis endale tugeva reputatsiooni.

Sellest ajast peale tuuritab bänd pidevalt nii Ameerikas kui ka Euroopas. Bane on tuntud oma energeetiliste kontserdite, hümnide ning truu suhtumise pärast hardcore skenesse. Bänd propageerib straight-edge kultuuri, ehk siis kainuskultuuri.

Foto: promo

BANE ütleb enda kohta nii: «Meile meeldib esineda, süüa burritot ja hullu panna. Mõnikord meil veab ja saame kõiki neid asju korraga teha.»

Bänd külastab Eestit «Last Show Ever» tuuri raames, mis tähendab, et bänd läheb laiali kohe kui jõuab peale tuuri tagasi USAsse.

Bane’ga koos esinevad Eesti beatdown hardcore pioneerid - Two Wrongs! Üritus on soovitatav mitte ainult punk/hardcore muusika fännidele, vaid kõigile kellele meeldib oma aega circle-piti ringis veeta.

Piletid on juba müügil kaupluses Stanford Music (Raua 1, Tallinn) ning PepperTix e-poes.

Pilet eelmüügist on 12 eurot, ukselt 15 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles