Kuula: trummi ja bassi lainel eksperimenteeriv Leedu duo SillyCut avaldas uue singli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SillyCut: kauni vokaaliga Berta Timinskaitė ja produtsent Artiomas Penkevičius
SillyCut: kauni vokaaliga Berta Timinskaitė ja produtsent Artiomas Penkevičius Foto: Step Draw/ Ieva Juraite

SillyCut on elektrooniline duo Vilniusest, kelle esimene singel «Endless» kohalike raadiote edetabeleid vallutas ja nad Leedu muusikamaastikul orbiidile tõi. Sel nädalal ilmavalgust värske duo uus singel «Slowly».

SillyCuti moodustavad kauni vokaaliga Berta Timinskaitė ja produtsent Artiomas Penkevičius. «Ma arvan, et meie peamine tugevus on selge visioon SillyCutist ja kuhu me selle projektiga jõuda tahame. Berta ja mina austame väga teineteise panust muusikasse ning see on peamine, et üheskoos miskit luua,» tõdeb Artiomas Penkevičius.

Mõni kuu tagasi teatas SillyCut, et neil on õigus muusikaga eksperimenteerida. Värskelt ilmavalgust näinud «Slowly» seda ka tunnistab – kuulda on nii drum’n’bassi ja house’i kui ka eksperimentaal- ja pop-muusikat. «Laul räägib mehe sisemistest deemonitest ning nendega võitlusest. Ajal, mil proovime kõikidele teistele heameelt teha, unustame, et alati on olemas see üks inimene, kes usub meisse rohkem kui me oleme kunagi iseendasse uskunud,» räägib loost lauljanna Berta Timinskaitė.

SillyCuti on võimalik kuulda järgmisel reedel, 31.oktoobril Tallinnas, Erinevate Tubade Klubis, kus ühes NOËPiga Disko Kummitusmajas peol lavalaudu jagatakse. Kontserdi kohta saab lisainfot Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles