Sulgub artistide taotlusvoor kevadisele Tallinn Music Weekile

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odd Hugo esinemas Hea Uus Heli esitluskontserdil Von Krahli teatrisaalis TMW 2014 raames.
Odd Hugo esinemas Hea Uus Heli esitluskontserdil Von Krahli teatrisaalis TMW 2014 raames. Foto: Liina Soosaar

Kuni pühapäeva südaööni on avatud veebipõhine taotlusvoor artistidele, kes soovivad üles astuda 28. märtsist 3. aprillini toimuval Balti- ja Põhjamaade suurimal uue muusika ja linnakultuuri festivalil Tallinn Music Week (TMW).

Taotlused on oodatud kõiki muusikastiile viljelevatelt kollektiividelt, sooloartistidelt, interpreetidelt ja heliloojatelt, kel huvi laiendada oma kuulajaskonda ning tegutseda ka väljaspool Eestit.

Festivali erinevaid muusikažanreid hõlmava kontsertkava koostab laekunud esinemistaotluste põhjal laiapõhjaline meeskond Eesti juhtivate muusikaorganisatsioonide esindajatest, ürituste korraldajatest ja oma žanri parimatest asjatundjatest. Kokku valitakse programmi üle 200 artisti.

Algselt eeskätt Eesti muusika tutvustamiseks loodud TMWst on kujunenud oluline väljund ka üleilma muusikakogukondadele – nii laekus möödunud aastal festivalile rekordarv esinemissoove ligi 1000 artistilt 39 riigist.

Programmi kinnitati 121 Eesti artisti ja 85 välisesinejat 26 riigist, teiste seas uusfolgilegend Vashti Bunyan, Rootsi elektropopitäht Kate Boy ja teised rahvusvaheliselt tuntud nimed.

Praeguse seisuga on järgmise aasta festivalile laekunud esinemisavaldusi juba ligi 50 riigist, neist enim Eestist, Venemaalt, Taanist, Ühendkuningriigist, Soomest ja Lätist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles