INTERVJUU: Tiina Lokk soovitab, kuidas PÖFFist parim võtta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pimedate Ööde filmifestivali (PÖFF) juht Tiina Lokk tutvustas täna Postimehe stuudios nelja vaatamist väärt filmi ning jagas soovitusi festivalil orienteerumiseks.

«Kindlasti valige vaatamiseks mõne sellise riigi film, mida nii hästi ei tunne,» soovitas Lokk, «sest filmifestival annab võimaluse ühte maad väga hästi näha ja selle kohta infot saada.»

PÖFF kuulub sellest aastast A-kategooria filmifestivalide hulka, mis tähendab vaatajale kindlat kvaliteedimärki. «Ma ei osanud kunagi arvata ega unistadagi, et satume selliste festivalide sekka nagu Cannes või Veneetsia,» imestas Lokk PÖFFi 19-aastase eduloo üle.

Festivali saadab tänavu rekordarv esilinastusi: «See on eesti vaatajale hindamatu võimalus - ta saab esimesena avastada ja näha, kuidas režissöörid tulevad põksuva südamega oma filmide maailma esilinastusele.»

225 täispikka filmi valiti välja enam kui 2000 kandidaadi seast, kokku linastub PÖFFil sel aastal 655 filmi 850 seansil.

Vaata intervjuust Tiina Lokki soovitusi festivalil ja selle raames toimuvatel üritustel orienteerumiseks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles