Pilk peale: Hurts avaldas uue singli ja muusikavideo «Wings»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hurts
Hurts Foto: promo

Hurts avaldas uue singli «Wings», mis on pärit nende värskelt albumilt «Surrender».

Hurts tegi singli «Wings» loomisel koostööd kauaaegse koostööparneriga Jonas Quant, et luua eepiline teos, millega täita areenasid üle maailma. Theo vokaal justkui hõljub üle trampiva rütmi, luues seni nende julgeima ja tugevama ballaadi.

«Wings» muusikavideo loojaks on kuulus režišöör Dawn Shadforth, kes on töötanud ka selliste artistidega nagu Björk, Primal Scream, Florence & the Machine ja Goldfrapp. Hurts on varasemalt Shadforth`iga koostööd teinud ka video «Wonderful Life» ja «Lights» juures.

Hurts`i kolmas stuudioalbum «Surrender» ilmus eelmisel kuul läbi Columbia Recordsi. Bänd jätkas uue albumiga koostööd Rootsi produtsendiga Jonas Quant, ühendades jõud ka Ariel Rechtshaid`iga (Vampire Weekend, Haim). Lisaks ka hinnatud Grammy Auhinna võitnud produtsendiga Stuart Price (Madonna, The Killers), et luua õige kõla kauaoodatud järjele peale albumit «Exile».

Hurts kuulutas välja oma tulevase Euroopa tuuri, kus nad annavad veebruarist märtsi lõpuni 24 kontserti. Eestisse jõuavad nad 10. märtsil, 2016 andes kontserdi Saku Suurhallis.

Rohkem infot Hurts`i kodulehel ja Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles