Elegantne Max Raabe & Palast Orchester annab järgmise aasta septembris kontserdi Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elegantne Max Raabe & Palast Orcheste
Elegantne Max Raabe & Palast Orcheste Foto: promo

Nordea Kontserdimajas saab 13. septembril tunda tõelist 1920ndate Saksamaa hõngu kui lavale astub Max Raabe & Palast Orchester. Kontsertkava A Night In Berlin viib publiku erakordsele rännakule aastatetagusesse metropoli, paneb unustama argimured ja toob kuulajate näole laia naeratuse. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis.

Max Raabe & Palast Orchester on aastaid tuuritanud erinevates kontsertpaikades ning esitanud 20ndate Saksamaa ehk Weimari vabariigi aegses võtmes muusikat kuulajaile üle kogu maailma. Orkester esitab oma kava raames nii originaalloomingut kui ka 20ndate stiilis versioone tuntud poplugudest. 13. septembril jõuavad nad ka Tallinnasse, Nordea Kontserdimajja, et viia Eesti publik rändama aastakümnetetagusesse Berliini.

Foto: promo

Max Raabe nautis noorena väga Richard Wagneri loodud muusikat, kuid kui ta avastas kuldsete 20ndate lood, oli noormees lausa lummatud. Peagi sai temast Weimari vabariigi aegse muusika ja stiili ekspert. Soov laulda ja esineda muutus järjest tugevamaks ning kuigi disko hiilgeajal kõvakübarat kandes ja smokingusse riietununa 20ndate laule esitada oli suur julgustükk, sai Max sellega siiski suurepäraselt hakkama.

Palast Orchester sündis Max Raabe eestvedamisel ja koostöös tema koolikaaslastega aastal 1986. Sellest ajast peale on nad edukalt tuuritanud Euroopas, USAs, Austraalias ja mujal maailmas. Edu võti on kahtlemata koosluse esinemiste unikaalsus ning kõrge kvaliteet. Klassikalise taustaga muusikud võtavad oma tööd vägagi tõsiselt ning Maxi irooniline huumor on kontserdikülastajaile alati meeldivaks boonuseks.

Max Raabe & Palast Orchester astub Nordea Kontserdimajas lavale 13. septembril. Piletid kontserdile on Piletilevis müügil juba täna hinnaga alates 39 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles