«Näljamängude» seeria kulmineerub õrna pauguga

Ralf Sauter
, filmikriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katniss vinnastab viimast korda vibu, laeb välja viimased nooled ja riputab siis relva igaveseks varna. Näljamängud said lõpuks läbi.
Katniss vinnastab viimast korda vibu, laeb välja viimased nooled ja riputab siis relva igaveseks varna. Näljamängud said lõpuks läbi. Foto: outnow.ch

«Näljamängud: Pilapasknäär – osa 2» 2015
Lavastaja: Francis Lawrence
Osatäitjad: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Gwendoline Christie, Sam Claflin, Jena Malone, Elizabeth Banks, Julianne Moore, Woody Harrelson, Stanley Tucci, Toby Jones, Jeffrey Wright, Donald Sutherland, Philip Seymour Hoffman

Suzanne Collinsi menukal romaanitriloogial põhinev «Näljamängude» filmisari, mille esimene osa linastus 2012. aastal, on jõudnud oodatud finaalini «Näljamängud: Pilapasknäär – osa 2», kus toimub otsustav lahing Kapitooliumi kukutamiseks.

Lootuses tuua rahu Panemi rõhutud rahvale, püüab vankumatu vibulaskja Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) Kapitooliumisse pääseda ning jõuda pahatahtliku president Snow’ni (Donald Sutherland), kes on seni saanud sünge sõja kulgu muretult kaugusest jälgida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles