Elu24 galerii ja video! Sinilind täitus Lexsoul Dancemachine albumi raju esitluspeoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva õhtul võõrustas kohvik-klubi Sinilind suurt rahvamassi. Diskotrammil Pauliine alanud Lexsoul Dancemachine debüütalbumi «Deus Lex Machina» esitluspidu jätkus klubis, kus peale päevakangelaste endi astus üles funk-jazz-disco koosseis Estrada Orchestra.

Maru sügisilm raputas laupäeval Tallinnat. Toores funk seadis end aga sisse Sinilindu, kuhu kogunes jalga keerutama kenake hulk rahvast.

Foto: Marianne Ubaleht

Lõbusat rahvahulka oli lausa nii palju, et rohkema mahutamiseks oleks vaja olnud kummist seinu. Ilm polnud siiski põhjuseks, et oma samme klubi põrandale seada, selleks oli verivärske Lexsoul Dancemachine plaadi «Deus Lex Machina» esitluskontsert.

Foto: Kudres Lääts

Kontserdile lisas vürtsi retrohõnguline energiast küllastunud Estrada Orchestra ja Old Friends Crew breikarid, õhtu veeretasid aga varajastesse hommikutundidesse plaadikeerutajad.

Foto: Kudres Lääts

Vaata pilte plaadiesitluskontserdist Sinilinnus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles