Ilusad helid! Laura avaldas tantsulise Eesti Laulu võistlusloo «Supersonic»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Eesti laulu võistluslugu «Supersonic»
Laura Eesti laulu võistluslugu «Supersonic» Foto: promo

Tänasest saab YouTube'is kuulata Eesti Laul 2016 võistlusel osaleva Laura uut singlit «Supersonic».

Laura Remmel ehk artistinimega Laura on viimase kümne aasta enimmängitud artist Eestimaa raadiojaamades. Tema viimased singlid «Sädemaid taevast» ja  «Head uut aastat!» ilmusid 2012. aastal.

Laural on ilmunud kolm edukat sooloalbumit «Muusa», «Ultra» ja «Sädemeid taevast» ja lugematu arv raadiohitte, kuid viimastel aastatel on tema tegemised olnud seotud pigem jazz-muusika ja eksperimentaalsete improvisatsiooniprojektidega.

Foto: promo

Loo autori Sven Lõhmuse sõnul räägib laul sellest, et me elame siin maailmas vaid hetke ja kõik on ülikiirelt kaduv. Hoolimata igapäevastest muredest, depressioonist ja vahel ka üksindusest, peaksime elu nautima ja mitte unustama, et oleme siin vaid viivuks. Seepärast ka pealkiri «ülehelikiirusel».

«Supersonic» on alates tänasest YouTube's ning jõuab nädala jooksul ka raadiojaamadesse ja interneti muusikakeskkondadesse.

Kuidas värske tantsupõrandate vallutaja meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles