Udo Dirkschneider esitab Eestis viimast korda Accepti lugusid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heavy metal legend Udo Dirkschneider
Heavy metal legend Udo Dirkschneider Foto: promo

Järgmise aasta naistepäeva eelõhtul annab Eestis taas kontserdi tõeline heavy-metal legend - Udo Dirkschneider. Seekord toimub kontsert nime all Dirkschneider ja kogu kava koosneb eranditult Accepti lugudest, mida Udo on lubanud esitada täiesti viimast korda. Piletid Dirkschneideri 7. märtsi Rock Cafe kontserdile tulevad müügile neljapäeval, 17. detsembril kell 10.00 Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. 

Foto: promo

Heavy-metali fänne hullutav miniatuurne Udo Dirkschneider on tõeline metali-ikoon, kelle tegemisi jälgivad põnevusega sajad tuhanded, kui mitte miljonid muusikasõbrad. Udo nimi kerkis metalimaailmas esiplaanile juba 1970. aastate alguses, kui tema eestvedamisel loodi legendaarne Saksa grupeering Accept, kust ta selle kõrgaegadel skandaalselt lahkus, et luua stiililt sarnane, kuid siiski täiesti uus bänd - U.D.O.

Metalmuusika ikoon Udo Dirkschneider esitab veebruaris 2016 algaval tuuril igihaljaid Accepti lugusid veel viimast korda.

Arvatavasti üks Saksa metalmuusika suurimaid ekspordiartikleid on olnud äratuntav just Udo hääle järgi - rockmuusika huvilised teavad unepealt Accepti aegumatuid hitte nagu «Princess Of The Dawn», «Balls To The Wall» ja «Metal Heart».

Veebruaris algaval tuuril toetavad Udo Dirkschneiderit tema bändikaaslased ansamblist U.D.O., kuid sel ühel erilisel põhjusel astub vanameister tuuri vältel üles nime all DIRKSCHNEIDER. «Mul on siiani lõbus neid lugusid esitada,» ütles Udo.

«Loomulikult on need suur osa minu elust ja minu hääl on suur osa nendest lugudest. Kuid alati tuleb elus momente, kus üks või teine peatükk oma elus tuleb seljataha jätta. On olnud ääretult palju kuulujutte ja spekulatsioone Accepti teemadel ja see on põhjus, miks ka soovin lõplikult selle ukse kinni panna. Kuid enne veel, annan fännidele võimaluse ühe korra kuulda terve õhtu jooksul minu häälega Accepti lugusid.» 

Pärast algava tuuri lõppemist ei esita Udo Dirkschenider oma bändiga U.D.O. enam kontsertidel Accepti lugusid, vaid keskenduvad kontsertidel oma lugudele. Piletid Dirkschneideri kontserdile Rock Cafes hinnaga alates 32 eurot tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti neljapäeval, 17. detsembril kell 10.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles