Maksuamet blokeeris ERSO kontod

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERSO.
ERSO. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Kuna ERSO maksuvõlg ulatub ligi pooleteise miljoni kroonini, on maksuamet orkestri kontod blokeerinud.

«Maksuamet on kontod blokeerinud, kuna maksuvõlg on suur ja võla ajatamisega pole tegeletud, nii nagu asutustele selleks võimalused antud,» rääkis ERSO direktori kohusetäitja Anneli Unt Postimees.ee’le.

«Hetkel on mul vaja kiiresti ära teha kogu protsess, mis maksuametil ette nähtud - taotleda maksuvõla ajatamist, leppida kokku tagasimaksete graafik, kui see tehtud, siis maksuamet vaatab need läbi ja siis saame edasi toimida.»

Unt kinnitas, et orkestrantidele ei tähenda see absoluutselt mitte midagi. «Nende töö läheb edasi, nende palgad saavad õigel ajal makstud, nemad ei peagi seda kõike märkama, millega ma siin iga päev tegelen,» leidis orkestri uus juht.

«Kontserdid toimuvad ja ainus, millega inimesed saavad ERSOt aidata, on see, et tulge kontsertidele, ERSO on täpselt sama hea kui enne,» kinnitas Unt. «See, et mina teen kellegi teise tegemata tööd, kustutades tulekahjut, sellega ma pean praegu toime tulema,» arvas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles