Kuula ja roki: The Suni kitarrist Tarvo Valm avaldas uue projekti alt värske singli ja annab debüütkontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodumaine rokkbänd Val Tvoar
Kodumaine rokkbänd Val Tvoar Foto: Erakogu

Tanel Padar and The Suni ridades kitarri mängiv muusik Tarvo Valm ei istu Eesti menukaima rokkbändi esinemiste vahepeal sugugi mitte niisama, vaid nokitseb oma arvukate teiste muusikaliste projektide kallal, millest uusim kannab nime Val Tvoar.

Reede, 15.jaanuari õhtul oma esimese kontserdi klubis Woodstock/Rockstars andev bänd avaldas täna ka värske rokkiva singli «The best of you». Lugu pärineb hilissügisel ilmunud digi-EPlt «Into the unknown».

Lisaks Val Tvoarile astuvad üles Revolver ning Truckthor. Uksed avatakse kell 21.00. Üritus Facebookis.

Foto: promo

Kaua ei ole aga vaja ka enam uut muusikat  oodata, sest loomingust pulbitsev Tarvo Valm lubab juba 2016. aastal uut kaheosalist albumit, mis kannab nime «In The Light You Believe» ja «... but in the Darkness You Dwell». Esimene osa ilmub juba märtsis.

Val Tvoar on ansamblite Soul Thrower ja Pärl looja ning liikme Tarvo Valmi värskeim muusikaline eneseväljendusvorm, mis varasemalt Me Myself and I nime all paljudele muusikasõpradele ilmselt tuttav. Val Tvoari live-koosseisus teevad kaasa lisaks Tarvo Valmile muusikud Joel Berg (basskitarr), Silver Suu (kitarr) ning Maik Grüner (trummid).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles