Intsikurmu Talifestival juba sel laupäeval Sinilinnus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gorõ Lana Positivusel.
Gorõ Lana Positivusel. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES

Sel laupäeval algusega kell 18 toimub Tallinna kohvik-klubis Sinilind Intsikurmu Talifestival. See on esimene kord, kui muidu suvel Põlvamaal toimub mitmepäevane muusikafestival läheb rändama.

Sinilinnus astuvad üles Eesti Laulu poolfinalist Mick Pedaja, Marten Kuningas ja Miljardid, Janek Murd, The Werg, Lepatriinu & Tiiu, Gorõ Lana ja Superliustik. Uksed avatakse kell 18, esimene live algab 19.

Sinilinnus hõikavad korraldajad välja ka suvise Intsikurmu festivali esimesed peaesinejad!

Foto: Erlend Štaub

Talifestivalil on garanteeritud seesama ürgset ja kaasaegset ühendav vibe, mida on Intsikurmus muusikasõpradele pakutud juba mitu aastat. Intsikurmu korraldajad ütlevad Talifestivali kohta ise nii: «Ürgne metsapark kolib talvel Põlvast Tallinnasse. Intsikurmu talifestival kätkeb endas mõnusat muusikat, südamliku koosolemist ning palju mõnusaid inimesi. Et talveõhtu oleks täis soojust, et sõbrad saaks koos olla, et mõttelõng hakkaks algaval aastal kenasti jooksma ja et hing oleks helge.»

Foto: Erlend Štaub

Talifestivali piletid on müügil Piletilevis ning loomulikult ka kohapeal. Piletilevis on juba müügil ka Intsikurmu suvise festivali passid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles