Elu24 loosis! Kaks legendaarset bändi Dingo ja Vennaskond Rock Cafeś 5.veebruaril

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 Live - külas on Dingo. Saatejuhiks Elu24 peatoimetaja Anu Saagim
Elu24 Live - külas on Dingo. Saatejuhiks Elu24 peatoimetaja Anu Saagim Foto: Viktor Burkivski

Kaks legendaarset bändi: Dingo ja Vennaskond panevad seljad kokku ja korraldavad 5. Veebruaril Rock Cafes ühe korraliku Eesti-Soome ühiskontserdi. Tuleb võimas nostalgiaõhtu, sest ette kantakse kõik Dingo ja Vennaskonna kuulsad lood. Eesti- Soome sõpruskohtumise juhatab sisse värske helipildiga glam rokki viljelev The Princes. Piletid eelmüügis Piletilevis. Elu24 loosis neli piletit kahele ja kohtumise lemmikbändiga!

Soome kultusbändi Dingo legendaarsed lood tekitasid 1980ndate keskpaigas Soome lahe põhjakaldal suisa «dingomaania», mis vaatamata punavõimude ponnistustele levis laialdaselt ka Eestis. Seetõttu võib ka kindel olla, et 5.veebruaril tuleb Rock Cafesse Soome legendaarset bändi kuulama nii eestlasi kui soomlasi. Ja nad ei pea pettuma, sest bänd on lubanud kuulajateni tuua kõik oma tuntud lood: olgu selleks siis Autiotalo, Levoton Tuhkimo, Sina ja minä või Nahkatakkinen tyttö. Täna tulebki Dingot Soome-Eesti bändiks pidada, sest kõik ülejäänud bändi liikmed peale laulja Pertti Neumanni ja klahvpillimängija Petri Lapintie on pärit Eestist.

Foto: Viktor Burkivski

Enam vähem samal ajal, kui «dingomaaniast» nakatunud noored kiljusid Soome kontsertidel, tuli ENSV-s kokku ansambel Vennaskond. Romantilist punki viljelev bänd pidi küll esinema palju väiksematel lavadel, nende esimene kontsert toimus Tallinna 49. Keskkoolis. Muidugi ei lubatud sellisel «kahtlasel seltskonnal» nõukogude ajal oma plaati välja anda ja Vennaskonna esimene plaat nägi ilmavalgust 1991. Aastal. Ometi on Vennaskond end kirjutanud Eesti rokkmuusika ajalukku sama suurte tähtedega kui Dingo Soomes.

Foto: Andres Keil

Kontserdi esimeses osas kuuleb lahedat glam rokki bändi The Princes esituses. Nad on Rock Cafe laval ka varem üles astunud ja kuulajatelt kõvasti kiita saanud.

Foto: promo

Piletilevis maksab pilet 10 eurot ja kohapeal 15 eurot. Kokkuhoidlik muusikasõber ostab muidugi pileti eelmüügist.

Elu24 loosis neli piletit kahele ja kohtumise lemmikbändiga Dingo! Palju õnne! Piletid võitsid Ave Hermas, Maarja Särasilm, Kelly Tragel, Kadri Evart! Teiega võetakse ühendust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles