Eesti Muusikaauhinnad 2016 tunnustuse «Panus eesti muusikasse» saab Justament

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Justament
Ansambel Justament Foto: promo

Homme toimuval Eesti Muusikaauhinnad 2016 tseremoonial antakse auhind «Panus eesti muusikasse» 35. aastat tegutsevale menubändile Justament. Pidulikust galaõhtust teeb otseülekande TV3.

Kui Eesti Muusikaauhindade nominendid ja võitjad valib välja žürii, siis selle auhinna saaja otsustavad EMA taga seisva Eesti Fonogrammitootjate Ühingu liikmed.

1980. aastast tegutsenud Justament on andnud märkimisväärse panuse Eesti muusikasse. Ansambel on end mitme põlvkonna südamesse kirjutanud paljude ülituntud lauludega nagu «Kaua sa kannatad», «Vangile ei meeldi trellid», «Maa tuleb täita lastega», «Tamula vanake» ja teiste lugudega.

Eelmisel aastal täitus Justamendil 35. tegevusaasta ning jätkuvalt väga aktiivsena püsiv ansambel avaldas selle puhul ka oma järjekordse albumi.

Suurejooneline auhinnatseremoonia toimub 28. jaanuaril Nordea Kontserdimajas. Õhtujuhid on Karl-Erik Taukar ja Liis Lemsalu. Piletid on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles