Elu24 video! Kolm EMA auhinda pälvinud Sandra Sillamaa bändist Trad.Attack!: see bänd ei pidanud kunagi saama prioriteetbändiks

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhinnad 2016 melu ja gala Nordea Kontserdimajas, Trad.Attack!
Eesti Muusikaauhinnad 2016 melu ja gala Nordea Kontserdimajas, Trad.Attack! Foto: Erlend Štaub

Neljapäeval toimus Nordea Kontserdimajas suurejooneline Eesti Muusikaauhinnad 2016 gala, kus enim auhindu noppinud Elina Born järel oli edukas lausa kolme auhinnaga, sealhulgas aasta albumi tiitliga, koju läinud Trad.Attack!.

Ansambel Trad.Attack! pälvis pidulikul galal Aasta etno/folk/rahvalik albumi, Aasta ansambli ja Aasta albumi tiitli. Elu24 püüdis gala järelpoel kinni ansambli liikme Sandra Sillamaa, kes paljastas, mis ootused olid bändil galast ning mis plaanitakse edasi.

"Me natukene lootsime, et saame etno/folk/rahvalik albumi auhinna, sest me oleme tõesti selle albumiga väga palju tööd teinud. Kui me selle saime, siis süda oli rahul ja pidu tehtud. Kui me saime aasta ansambli selliste nominentide kõrval, siis ma ei suutnud rääkida, ma lausa värisesin," rääkis Sandra Sillamaa, et aasta Albumi tiitli vastuvõtmise ajal ei suutnud ta enam pisaraid tagasi hoida.

Foto: Erlend Štaub

Sillamaa lisas, et bänd sündis nii, et muusikud tahtsid enda jaoks seda teha, for fun, teiste bändide kõrvalt ning see ei pidanud kunagi saama prioriteetbändiks, mis meeldib nii inimestele kui kriitikutele. "See on suurim austus."

"Mul on hea meel, et eesti rahvas kuulab nii erinevat muusikat ja on nii laia silmaringiga."

Vaata videost, mida plaanib bänd edasi lisaks maailma vallutamisele ning kuidas võeti Trad.Attack! vastu Hollandis Eurosonic Noorderslag festivalil!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles