Ekspert: opositsioonil on kasulik Jänese tagasiastumist mitte nõuda

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Agu Uudelepp
Agu Uudelepp Foto: Erakogu

Opositsioonil on kasulikum hoiduda kultuuriminister Laine Jänese tagasiastumise nõudmisest ning hoida teda jätkuvalt tulipunktis, arvab strateegilise kommunikatsiooni ekspert Agu Uudelepp.

Ekspert rääkis saates «Aeg Luubis», et Jänese umbusaldusavaldus parlamendis kukuks niikuinii läbi ja sellega ka opositsiooni ponnistused lõpeksid. «Palju mõnusam on see, kui teema vindub vaikselt päevakorral edasi ning saab hoida ministrit ebamugavas positsioonis nii kaua kui vähegi võimalik,» rääkis Uudelepp, vahendas ERR Uudised.

Kommunikatsiooniekspert selgitas - ei maksa vaadata seda, kelle vastu ollakse, vaid seda, kelle poole asutakse ministrit jahtides.

«Laine Jänese puhul on ju asi väga lihtne - kui sa oled Laine Jänese vastu, siis sa oled ERSO poolt, Neeme Järvi poolt, kultuuri poolt ja kõike seda tehes tunned ennast ka mitu kraadi kultuursema inimesena,» selgitas ekspert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles