Kultuuriministeeriumi filminõunikuks saab Edith Sepp

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edith Sepp.
Edith Sepp. Foto: Peeter Langovits

Kultuuriministeeriumi konkursikomisjoni ettepanekul saab ministeeriumi filminõunikuks Edith Sepp, kes asub tööle 17. jaanuaril 2011.

Edith Sepp on õppinud filmirežiid Poola Filmikoolis ja saanud 1997. aastal magistrikraadi filmirežii erialal Sheffieldi ülikoolist Suurbritannias, lisaks on ta omandanud 2005. aastal Edinburghi Napier ülikoolist bakalaureusekraadi sotsioloogias, vahendas ministeeriumi pressiesindaja.

Sepp töötas alates 2008. aastast Tallinna Ülikooli väliskommunikatsiooni talituse juhatajana, ülikooli juurde asus Sepp tööle 2006. aastal, et valmistada ette Balti Filmi- ja Meediakooli rahvusvahelist filmimagistri programmi ning lükata käima rahvusvaheline suveülikool Tallinn Summer School.

Edith Sepp on töötanud produtsendi ja režissöörina Suurbritannias, tootes raadiosaateid ja dokumentaalprogramme BBC-le, dokumentaalfilme Šoti televisioonile STV, aastatel 1986 – 1992 töötas Sepp Tallinnfilmis režissööri assistendina. Aastatel 2001 – 2003 juhtis Edith Sepp Edinburghis kunstigaleriid ART.

Filminõuniku konkursile laekus tähtajaks kokku kaheksa avaldust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles