Pöidlad pihku! Hurtsi soojendusesineja koha eest hakkab võistlema Eesti Laulu poolfinalist I Wear* Experiment

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hurts
Hurts Foto: promo

Hurtsi soojendusesineja leidmine on jõudnud lõppvooru, kus oma valiku teevad bändi liikmed Theo Hutchcraft ja Adam Anderson isiklikult. Eestlastest pääses võistlustulle bänd I Wear* Experiment, kes osaleb ka tänavuses Eesti Laulu poolfinaalis.

Lisaks Eesti bändile I Wear* Experiment pääses konkursi finaali Läti elektroonilise muusika trio Bandmaster, Leedu duett Beissou ja Einius ja Leedu ansambel Freaks On Floor. Neljal finalistil tuleb nüüd saada Hurtsi bändiliikmete sümpaatia, et pääseda Baltimaades Briti popansambli soojendusesinejana lavalaudadele. Võitja saab koos Hurtsiga lavale astuda 1. märtsil Riias, 10. märtsil Tallinnas ja 11. märtsil Vilniuses.

Konkurss Hurtsi soojendusartistiks saamiseks oli väga tihe, sest kokku osales võistlusel 47 erinevat muusikalist kollektiivi. I Wear* Experiment astus Eestis võistlustulle koos teiste andekate Eesti bändidega nagu NOËP, Innersound, Kristjan Kasearu, Kali Briis ja Facelift Deer.

Foto: Erlend Štaub

Finalistide valimisel osalesid muusikaeksperdid ja kontsertide korraldajad Jānis Žilde, Maija Rozīte, Guntars Račs, Liina Karo, Marit Lekstein, Vaidas Stackevičus, Remigijus Knabikas, Marija Tarasova, Tanel Samm, Toomas Puna, Gints Putniņš, Kristīne Sproģe.

Foto: Jelena Rudi

Hurts on Manchesterist pärit muusikaline kooslus, mille kaks esimest albumit “Happiness” ja “Exile” on jõudnud Briti muusikatabelite esikümnesse. Eelmise aasta lõpus andis bänd välja albumi “Surrender”, mille singlid “Lights” ja “Somekind of Heaven” on juba vallutanud raadiojaamade playlistid. Hurts esineb Tallinnas Saku Suurhallis 10. märtsil ja on lubanud seni võimsamat ülesastumist.

Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja www.piletilevi.ee kodulehel.

Kuula finalistide lugusid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles