Kisub süngeks! Juba homme annab Rock Cafes vägeva kontserdi melanhooliameister IAMX

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti laulja, multi-instrumentalist ja videokunstnik Chris Corner annab koos oma bändiga IAMX Eestis kontserdi
Briti laulja, multi-instrumentalist ja videokunstnik Chris Corner annab koos oma bändiga IAMX Eestis kontserdi Foto: Saryn Christina

Briti laulja, multi-instrumentalist ja videokunstnik Chris Corner annab koos oma bändiga IAMX reede õhtul Tallinnas Rock Cafes põneva teatraalse kontserdi. 

Piletid on saadaval Piletilevis.

IAMX alter ego Chris Corner oli legendaarse trip-hop bändi Sneaker Pimps üks asutajaliikmetest. Hiljem on Corner oma sooloprojektiga arendanud välja väga isikupärase melanhoolse ja teatraalse käekirja. Kohtudes bändiga ei saagi aru, kas IAMXi liikmed elavadki nii laval kui väljaspool tõepoolest nii värvikat elu või see on illusioon. 2011. aasta Rabarocki headliner’ina lõi IAMX nii publiku kui meedia pahviks sellega, et lükkas laval laiali bändi muusikainstrumendid ja korraldas näilise arveteõienduse ühe bändi liikmega. Esinemine kulmineerus sellega, et Chris Corner ronis üle piirdeaia ja lasi publikul end kätele tõsta. Võimas, intensiivne ja samas melanhoolne etteaste on garanteeritud!

Piletilevis maksab pilet 25 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles