Video! Staadioneil rokkiv Imagine Dragons kutsub kinno

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Las Vegase rokkbänd Imagine Dragons
Las Vegase rokkbänd Imagine Dragons Foto: promo

Ligi kuu aega tagasi ka Tallinna Suurhalli kuumaks kütnud Las Vegase rokkbänd Imagine Dragons jõuab veel kord Eesti publikuni kontsertfilmis, mis üles võetud Toronto ACC Arenalt nende teise albumi «Smoke + Mirrors» tuuri käigus. 

Energiast ja jõust pakatava bändi tuur kestis ligi kümme kuud ja selle aja jooksul jõuti esineda 108 sihtkohas ja pursata rokituld sadade tuhandete andunud fännide kõrvadesse. Toronto kontserti näidatakse Tallinnas Coca-Cola Plaza esindussaalis SCAPE ning samuti Tartu kinos Ekraan.

Foto: Erlend Štaub

Forum Cinemas kinode programmijuht Tõnis Lõhmus kirjeldab, miks otsustati Imagine Dragons ekraanile tuua: «Kuna jaanuari lõpus toimunud live võeti rahva poolt nii soojalt vastu, siis polnud nii karismaatilise ja võimsa bändi nii-öelda uuesti lavale toomine mingi küsimus. Nüüd on võimalus draakonite show’st osa saada ka neil, kellele jaanuari viimane reede kontserdikülastuseks mingil põhjusel ei sobinud. Kindlasti ootame ka kõiki lõunaeestlasi Ekraani kinno. Imagine Dragons on suurejooneline bänd, kelle muusika nautimiseks tahame pakkuda parimaid võimalusi.»

Foto: Erlend Štaub

Suursugustele rokihümnidele nagu näiteks «Demons», «It’s Time» või «Radioactive» annab Dolby Atmos heli ja 4K pilt uue dimensiooni. Kellel tuuri kontserdielamus juba kehamälus olemas, saabki järgmise nädala kolmapäeval põhjalikult lemmiklood üle kuulata ja uuesti läbi kogeda.

Piletid ja info siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles