Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 jagatakse kätte 29. märtsil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaettevõtluse Auhindade gala 2015 restoranis Merineitsi. Toomas Olljum ja Anu Saagim
Eesti Muusikaettevõtluse Auhindade gala 2015 restoranis Merineitsi. Toomas Olljum ja Anu Saagim Foto: Erlend Štaub

Eesti Fonogrammitootjate Ühing korraldab Tallinn Music Week nädalal teistkordselt üritust Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad. Eesmärgiks on tunnustada ja motiveerida parimaid Eesti muusikatööstuses tegutsevaid ja selle arengule kaasaaitavaid isikuid, kellel on oluline tähtsus valdkonna edendamisel.

Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 antakse üle 29. märtsil toimuval pidulikul galaõhtusöögil Restoranis Merineitsi. Auhinnatseremoonial tunnustatakse 17 kategoorias muusika tootmise ja levitamisega, kontsertide korraldamisega, muusikavaldkonna kajastamise ja toetamisega seotud isikuid. Uue kategooriana on lisandunud Aasta muusikaettevõtja kategooria, kus kandideerivad isikud, kes on silmapaistvalt panustanud Eesti muusikaettevõtluse arendamisse ja edendamisse. Kõigi kategooriate puhul hinnatakse tegevust ja panust just möödunud (2015) aasta raames.

Foto: Erlend Štaub

Eesti Muusikaettevõtluse Auhindade nominendid ja võitjad valib välja žürii, mis koosneb muusika erinevates valdkondades Eestis aktiivselt tegutsevatest isikutest. Nominendid kuulutatakse välja järgmisel nädalal.

Foto: Erlend Štaub

Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 gala korraldamist toetavad Meukow, Eesti Esitajate Liit, Eesti Autorite Ühing, Tallinna Ettevõtlusamet ja Hasartmängumaksu Nõukogu.

Eesti Fonogrammitootjate Ühingust on soovijatel võimalik galal osalemiseks pileteid soetada. 

 Lisainfo SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles