Peda Folk ootab lavale bände ja loomeinimesi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peda Folk 2015
Peda Folk 2015 Foto: Erakogu

Legendaarne tudengiüritus Peda Folk, mis toimub tänavu 5. mail juba 44. korda, ootab esinema bände ja loomeinimesi. Oodatud on tudengid, kes tunnevad, et neil on loomingut, mis vääriks suuremat auditooriumit.

Peda Folk pole ammu enam vaid folgisuunitlusega muusikaüritus - lavale on oodatud erinevaid muusikažanre viljelevad bändid ning loomeinimesed, alates luuletajatest kuni performance-kunstnikeni. Tudengistaatus peab olema esineda sooviva kollektiivi liikmetest vähemalt ühel. Bändide 15-25 minutilisest etteastest ootame ka vähemalt ühte omaloomingulist lugu. Teistele loomeinimestele anname vabamad käed, kuid eelistame pigem omaloomingut.

Kui tunned, et Sina ja Su looming kuuluvad professionaalsele lavale, anna endast märku hiljemalt 27. märtsil aadressil pedafolk@esindus.ee lisades meilile:

Bändid

1-2 demolugu

foto

bändi ja selle liikmete tutvustus

video esinemisest (kui on)

kontaktandmed

Loomeinimesed

etteaste lühikirjeldus

võimalusel näide mingil kujul (paberil, heli- või videofailina)

etteaste ajaline kestvus

etteaste tehnilised nõuded

kontaktandmed

Üheõhtuse ürituse eesmärk on viia tudengitest loomeinimesed mõnusas ja vabas keskkonnas kokku oma potentsiaalse austajaskonnaga. Esinemissoovi avaldanud kollektiivide seast valib Tallinna Ülikooli vilistlastest ja elukutselistest loomeinimestest koosnev žürii 8-10 esinejat Peda Folk 2016 lavale Von Krahlis.

Peda Folk  sai alguse 1972. aastal Tallinna Pedagoogikaülikooli aktiivsete tudengite eestvõtul ning on kujunenud iga-aastaseks traditsiooniks. Varasemalt on festivalil üles astunud näiteks Marko Matvere ja Jaan Tätte, Bedwetters, Külalised, Taavi Peterson & Üdi jpt.

Täpsemat infot ürituse ja reglemendi kohta leiab aadressilt www.pedafolk.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles