American Beauty Car Show avalikustab esimesed välisesinejad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar Imelda May
Lauljatar Imelda May Foto: Promopilt

Suvisel ameerika autode üritusel on võimalik näha kahte unikaalset naislauljat, mõlemad on oma ala tipud. Enneolematu häälega bluusilaulja Beth Hart Ameerikast ja rockabillyt viljelev Iiri muusik Imelda May. Mõlemad artistid esinevad Eestis esmakordselt.

Beth Hart on Californiast pärit bluusi- ja jazzlaulja, sõnadekirjutaja ning muusik. Beth Hart sai tuntuks 1999. aastal oma teiselt albumilt pärit singliga LA song. Beth Hart on välja andnud kuus stuudioalbumit ja ühe live albumi. Lisaks sooloalbumitele on Hart teinud bluusilaulja ja -kitarristi Joe Bonamassaga kahasse kaks albumit.

Aastal 2012 ilmus kuues album "Bang Bang Boom Boom", mis tõusis Billboard Top Blues Album edetabelis kolmandale kohale. Laulja viimane album "Better Than Home" ilmus eelmisel aastal ja jõudis edetabelite tippu nii USA-s kui Hollandis. Koostöös Joe Bonamassaga ilmunud albumi "Seesaw" eest pärjati Beth Hart 2014 aastal Grammy nominatsiooniga.

Aastatel 2014 ja 2015 aastal pälvis Beth Hart Blues Music Awardi poolt parima naisbluusilaulja kategooria nominatsiooni. Beth Harti muusikat on kasutatud tuntud teleseriaalides nagu "Beverly Hills 90210", "Californication" ja "Waterloo Road".

"Mõlemad artistid on täielikud oma ala tipud," tõdeb ürituse peakorraldaja Karol Kikkas. "Beth Harti hääl on täiesti erakordne, ta suudab laulda nii bluusi kui ka raskemat rokki. Imelda May on tänapäeva kuulsaim naissoost rockabilly artist, kes ei jäta kedagi külmaks." 

Imelda May on Iirimaalt pärit rockabilly`t ja bluusi viljelev artist, lisaks ka produtsent ja sõnadekirjutaja. Imelda May muusikahuvi tärkas juba varajases lapsepõlves. Kuna Imelda vend oli suur Elvise fänn, leidis ta kord venna toast Elvise, Eddie Cochrani ja Gene Vincenti kassetid. Imelda armus sellesse muusikasse ning nii ta rockabilly ja bluusi enda jaoks avastas.

Imelda May peatumatu tähesära algas peale tema esimese stuudioalbumi "Love Tattoo" ilmumist aastal 2009. Järgnesid albumid "Mayhem" 2012 ja "Tribal" aastal 2014.

Imelda May tuntumad hitid on "Johnny Got A Boom Boom", "Inside Out" ja Mayhem". Aastal 2009 pärjati Imelda May Meteor Awards`il parima naisartisti tiitliga. Imelda May on lava jaganud paljude tuntud artistidega nagu Meat Loaf, Bono, Wanda Jackson, Lou Reed, Brian Setzer jpt.

Aastal 2010 esines Imelda May koos Jeff Beck`iga 52.Grammy auhinnatseremoonial.

Mõlemad artistid astuvad American Beauty Car Show`l üles laupäeval 16.juulil. Piletid on saadaval eelmüügist Piletilevi müügipunktidest ja kohapeal.

American Beauty Car Show on ameerika autode üritus, mille raames toimuvad näitus, kokkutulek ja kiirendusvõistlus. Lisaks esinevad erinevad artistid nii meilt kui mujalt. Autonäitus ja kontserdid toimuvad Haapsalu lossihoovis, kiirendusvõistlus Kiltsi lennuväljal. Üritus toimub sel aastal 16-ndat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles