Mahe kuulamine: Frankie Animal avaldas esimese singli aprillis ilmuvalt albumilt

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Frankie Animal
Ansambel Frankie Animal Foto: Promopilt

Täna avaldas Frankie Animal aprillis ilmuvalt albumilt esimese singli. Loo pealkirjaks on ‘The Backbeat’ ning bändi jaoks tähistab see uue lehekülje pööramist. 

Juba järgmisel kuul annab Frankie Animal välja oma esimese täispika stuudioalbumi. Alates tänasest on võimalik kuulata plaadi esimest singlit pealkirjaga «The Backbeat». 

««The Backbeat» märgib uue aja algust. See on pärit eluetapist, mil justkui esimest korda oli vaja ise päriselt otsuseid teha ja täiskasvanulikumalt käituda. Tagasi vaadates on asjade käik olnud loomulik, aga hetkes tundus kõik palju keerulisem. Kirjutasime loo tegelikult juba poolteist aastat tagasi ning see oli meie esimene samm uue albumi suunas. Tundsime, et oleme laulukirjutamise mõttes suure sammu edasi astunud. «The Backbeat» on meile uue hingamise andnud,» kirjeldab bänd loo sündi.

Frankie Animali uus album ilmub aprillis, esitluskontserdid toimuvad maikuus. 31. märtsil astub Frankie Animal üle pika aja lavale Tallinnas, Tallinn Music Week’i raames klubis Sinilind. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles