Galerii! Heategevuslik kontsert-projekt I Wear* NOËP kogus annetuste toel 9000 eurot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Heategevuslik kontsert-projekt «I Wear* NOËP» kogus kahe kontserdi ja annetuste toel uskumatud 9000 eurot.

Kokku sai kontserdite raames muusikaelamuse ligi 800 inimest kahes linnas: Tallinnas ja Pärnus. Projekti edulugu võttis korraldajad sõnatuks ja üllatus oli veelgi suurem ning positiivsem kui Tallinna Sinilinnu kontserdi lõpus ei tahtnud publik lavalt ära lasta NOËPi. Andres Kõpperi kui viimase esineja lavale tulles oli publik juba nii hoos, et kaasa hüpati esimesest loost ja pidu ei tahtnud lõppeda. NOEP esitas rahva soovil kokku 3 lisalugu. 

«Oma eesmärgiks 4000€ seades, mõtlesime, et seadsime endale pea võimatu ülesande. Nüüd on meil eesmärk kahekordselt täidetud – uskumatu,» kommenteeris peakorraldaja Hanna Mia Terika Toomis. Ühest tagasihoidlikust Pärnu kontserdist sai aja jooksul mini-festival, mis üllatas nii publiku huvi kui ka tagasiside poolest.

Pärnu bändi Steps to Synapse´i jaoks oli Tallinna kontsert tõeliselt meeldejääv. «Käsi südamel: parim live, mis meil kunagi olnud on,» sõnas Steps to Synapse´i laulja Ivo Leesar.

Avatuks jääb ka arveldusarve, kuhu saab veel soovi korral projekti toetada: EE881700017003919521, Hanna Mia Terika Toomis, selgituseks «Keithy taastusravi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles