Galerii ja video! Vene megastaar Filipp Kirkorov andis Tallinnas oma mega-show esietenduse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 30. märtsil tõi vene estraadi kuningas Filipp Kirkorov Tondiraba Jäähallis vaatajate ette grandioosse show «Я» («Mina»), mis on valminud maailmakuulsa Päikesetsirkuse Cirque du Soleil lavastaja Franco Dragone käe all. Detailideni lihvitud ning supertehnoloogilisest show’st kujuneb tähtsündmus mitte ainult vene, vaid ka maailma poplavade jaoks.

Etenduse koreograafia autor on Tony Testa, kes oli tegev ka Kylie Minogoue'i legendaarse show «Aphrodite» juures. Kostüümid valmistasid lauljale vene moelooja Valentin Yudashkini kõrval ka Itaalia moemaja Dolce & Gabbana meistrid ning kuulus Ameerika kunstnik-rõivadisainer Greg Lauren. Etenduse tarvis salvestati spetsiaalselt suur hulk uut muusikalist materjali. Mõistagi leiab programmist Filipp Kirkorovi unustamatuid hitte.

Unistus koostööst suure lavastajaga sündis Krikorovil juba 12 aastat tagasi, mil ta juhtus Las Vegases nägema etendust «A New Day» («Uus päev»), mille Franco Dragone lavastas Celin Dionile.

Franco Dragone on tõeline võlur, kelle nägemusest ja fantaasiast on sündinud elav klassika - Cirque du Soleil etendused «MYSTERE», «O» ja teised, mis on juba aastaid väljamüüdud ja paeluvad publikut kõige uhkemates saalides üle kogu maailma Araabia Ühendemiraatidest Las Vegaseni, Napolist Macaoni.

«Я» show on kahe suurtegija – Artisti ja Lavastaja – mitmeaastase koostöö vili. Selles ühisloomingus, rõõmu ja raskusi jagades, ühtmoodi ja erinevalt mõeldes, piiluvad Filipp Kirkorov ja Franco Dragone nähtava silmapiiri taha ja avastavad uut. Avastavad endas uusi omadusi. Avastavad seda meie jaoks. Vaataja jaoks.

«Я» show esietendus toimus 2016. aasta märtsis Riiklikus Kremli Palees Moskvas. 30. märtsi esietendust sai Eesti publik näha Tallinna Tondiraba Jäähallis.

Vaata galeriist ja videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles