TMW kontserdiülekanne: Trad.Attack!

Hendrik Alla
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval kell 18.15 esineb Viru keskuses TMW raames Eesti ansambel Trad.Attack! ja Postimees teeb sellest otseülekande.

«Trad.Attack! on särav näide tuleviku folkmuusikast - sõbralik, kirglik, värske, dünaamiline, lõbus ja juurte juures!» (Aengus Finnan, Folk Alliance International peakorraldaja)

Trad.Attack! koosneb kolmest muusikust - Sandra, Jalmar, Tõnu - kes on tõusnud vaid kahe aastaga Eesti muusikamaastiku tippu ja on hinnatud 10 muusika auhinnaga. Värske ja vaba lähenemine Eesti pärimusmuusikale ning muusikutevaheline sõprus loob laval erilise energia, mida publik ja bändiliikmed väga naudivad. Seda on märgatud ka väljaspool Eesti piire ning vaid 1,5 aastaga on Trad.Attack! esinenud 15-nes erinevas riigis Lätist Malisiani.

Trad.Attack! ammutab inspiratsiooni vanadest arhiivilindistustest ja tänasest muusikast. Pärimusmuusika on nende alguspunkt, kuid ei piira neid. Nad jäävad avatuks erinevatele stiilidele ja suundadele kõrvus, mõtteis ja hinges, säilitades samas oma emotsionaalse juurestiku – südame.

2015. aastal avaldas Trad.Attack! Saksamaa plaadifirma Nordic Notes alt oma täispika albumi «AH!», mis valiti Eesti Etnomuusika Auhinna 2015 valimistel aasta parimaks plaadiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles