Kõrv peale: I Wear* Experiment avalikustas uue singli sel reedel ilmuvalt debüütalbumilt

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
I Wear* Experimenti singel «Deepfreeze»
I Wear* Experimenti singel «Deepfreeze» Foto: promo

Juba sel reedel, 15. aprillil, ilmub I Wear* Experiment’i debüütalbum «Patience». Samanimeline esiksingel osales edukalt Eesti Laulu võistlusel, alates tänasest saab kuulata järgmist singlit pealkirjaga «Deepfreeze».

I Wear* Experimenti uus singel «Deepfreeze» on jõulisem jätk eelmisele, rahulikumas tempos astunud loole «Patience».

«Bändil on mitu tahku ning järgmiseks soovime tutvustada oma tantsulisemat poolt. Samas võime vihjata, et tegu pole juba sel reedel ilmuvalt plaadilt mitte kõige tempokama looga! «Deepfreeze» sündis ärevusest ja unetusest – lugu kirjeldab seda, kuidas öö matab sind endasse, laskmata kiirest elutempost taastuda,» räägib trio trummar Mikk Simson. Singlile «Deepfreeze» lõi visuaalse tausta David Hoskins, kes on eelnevalt töötanud ka näiteks ansambli Mutemath visuaalidega.

Foto: Erlend Štaub

15. aprillil ilmuva albumi «Patience» esitluskontsert toimub 28. mail Kultuurikatlas, Tallinnas. Bändi poolt signeeritud albumeid ning esitluskontserdi pileteid saab osta eelmüügist veebilehelt 311.ee. Signeeritud albumi ning kontserdipileti hinnaks on 15 eurot, mõlemad korraga ostes tuleb hinnaks 25 eurot.

Albumi väljaandmist toetavad Eesti Kultuurkapital ja Eesti Autorite Ühing. 

Esitluskontsert Facebookis.

Osta plaat ja kontserdipilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles