Eesti Filharmoonia Kammerkoor esineb Arvo Pärdi juubelikontserdiga Peterburis

Kirke Ert
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peterburi Maria Teater
Peterburi Maria Teater Foto: Pressifoto

Eesti Filharmoonia Kammerkoor annab homme Kaspars Putninši juhatusel Peterburi Maria teatris kontserdi, millega tähistatakse Arvo Pärdi juubelit.

Peterburi Maria teater kutsus koori osalema teatri a cappella kontserdisarjas Arvo Pärdi loominguga, millest tulevad ettekandele «Summa», «Magnificat», «The Woman With Alabaster Box» ja «Nunc dimittis».

Lisaks tulevad esitamisele soome helilooja Kaija Saariaho kooriteos «Tag des Jahrs» ning  Gustav Mahleri loomingust «Um Mitternacht», «Urlicht», «Es sungen drei Engel» ja «Im Abendrot», mille kooriseaded on teinud Clytus Gottwald.

Eesti Filharmoonia Kammerkoori jaoks on see esmakordne võimalus esineda uues, parimaid tehnilisi võimalusi pakkuvas Maria teatri kontserdisaalis, kus maailma tippmuusikud on igapäevasteks külalisteks. Koor on varem esinenud Peterburi Filharmoonia laval ning korduvalt sealses Jaani kirikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles