Juunis avaldatakse oodatud «Twentyears» Positivusel esinevalt AIRilt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse duo Nicolas Godin ja Jean-Benoît Dunckel, kollektiivselt Air
Prantsuse duo Nicolas Godin ja Jean-Benoît Dunckel, kollektiivselt Air Foto: promo

20 aastat peale oma rahvusvahelist debüüti, avaldab Prantsuse duo Nicolas Godin ja Jean-Benoît Dunckel, kollektiivselt Air, oma esimese antoloogia. Saadaval 2-CD, duubel-LP ja digitaalse versioonina. 

Kogumiku esimene plaat sisaldab 18 lugu, mis on Godini ja Dunckeli enda poolt valitud. Nende hulgas on tuntud palad Airi diskograafiast, nagu «Sexy Boy», «Playground Love», «Cherry Blossom Girl» ja «Le soleil est près de moi», aga ka valikud stuudioalbumitelt «Premiers symptômes» (1997),  «Moon Safari» (1998), «The Virgin Suicides» (2000), «10 000 Hz Legend» (2001), «Talkie Walkie» (2004) ja «Le voyage dans la Lune» (2012).

Teine plaat kogub kokku 14 haruldast ja avaldamata lugu nagu «Crickets» ja «The Way You Look Tonight» «Pocket Symphony» ja «10 000 Hz Legend» sessioonidelt, «Adis  Abebah» «Quartier lointain» soundtrackilt, «Roger Song», mis kirjutatud Corman’s World dokumentaali jaoks, «Land Me», mis võetud ainult vinüülil välja antud Music For Museum’ilt, aastast 2014 ja «The Duelist», mida esitavad Charlotte Gainsbourg ja Jarvis Cocker «Pocket Symphony» lindistustest.

22. juulil ilmuv, limiteeritud ja nummerdatud Super Deluxe Edition sisaldab parimate kogumikku CD’l, teadmata värvi vinüülil ja lisana kolmas CD Airi remiksidega teistele artistidele – nende hulgas David Bowie, Beck, Depeche Mode ja Neneh Cherry – sellele lisaks ka poster.

Air alustab uut maailmaturneed Itaaliast 20. mail ning lõpetab selle Los Angeleses 27. augustil.

17. juulil esineb Air, juba kümnendat korda toimuval Positivus Festivalil Salacgrivas, Lätis.

Rohkem infot kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles