Täna õhtul annavad Rock Cafés ühise kontserdi kaks legendi – Ultima Thule ja Jäääär

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ultima Thule
Ultima Thule Foto: Erakogu

Täna õhtul toimub Rock Cafés üritustesarja Kaks Legendi raames Ultima Thule ja Jääääre ühiskontsert. Piletid on müügil Piletilevis.

Täna õhtul astuvad Rock Café lavale kaks legendaarset kohalikku bändi – Ultima Thule ning Jäääär. Ligi 30 aastat tegutsenud Ultima Thule on üks olulisemaid rokkbände Eestis ning bändi muusika on käinud käsikäes laulva revolutsiooniga. Seetõttu on nii mõnestki loost – näiteks «Liivimaa Pastoraal» - saanud lausa mitteametlik hümn.

Jääääre kaubamärgiks on saanud lood elust enesest, saateks virtuooslik kitarrimäng ning lugude vahele maitsekas nali. Ansambli tuntuimad lood nagu näiteks «Vala veini», «Jäljed» ja «Viimane tramm» tulevad kindlasti esitamisele ka täna õhtul Rock Cafes.

Piletid Ultima Thule ja Jääääre ühisele kontserdile on hinnaga 12 eurot müügil Piletilevis. Ukselt ostes on pileti hinnaks 15 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles