Kuula: lauljatar M A R I S tuli välja kevadiselt värske debüütsingliga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauljatar M A R I S ehk Maris Aljaste
Lauljatar M A R I S ehk Maris Aljaste Foto: Sohvi Viik

Lauljatar M A R I S ilmutas oma esimese singli «Sinuga», mis räägib sisemiselt suureks sirgumisest. Loo sõnade ning viisi autoriks on lauljanna ise. 

Maris on jõudnud sellesse hetke, kus on valmis võtma eest kõik maskid, et kohtuda oma tulevaste kuulajatega. Singel «Sinuga» on lauljatari sõnul teda ennast hästi kirjeldav sissejuhatus.

«Minu tekstid on tihti põimitud loodusromantiliste metafooridega, mille alatoonides hõljub unistavalt helge mõttelend,» kirjeldab Maris. Uus singel räägib sisemiselt suureks sirgumisest. «Ilusad suhted iseenda ja teistega on alati kantud armastusest,» usub noor laulja.

«Minu muusika – need on minu elu, minu mõtted, minu tunded läbi minu silmade,» kinnitab Maris Aljaste. Tütarlapselt on tulevikus oodata veel palju uut ja põnevat, mis tema publikut kindlasti kikivarvul hoiab.  

M A R I S Facebookis.

Kuidas lugu meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles