Tribuudi festival viib kokku säravamad Eesti artistid ja maailma muusikaparemiku

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marten Kuningas
Marten Kuningas Foto: promo

6. ja 7. mail kõlab Telliskivi Loomelinnaku Punases ja Rohelises saalis armastatud ja hinnatud jazzi- ning rockmuusika klassikat. Legendaarseid muusikapalu legendaarsetelt artistidel esitavad kohalikud tõusvad tähed ning end juba inimeste südametesse musitseerinud artistid. Kontserdite toimumiskohad Telliskivi loomelinnakus on ajastukohaselt ja stiilselt sisustatud. Telliskivi Punasest saalist saab 1930ndate stiilis jazzilokaal ja Rohelisest saalist rockiklubi. Võimalik on broneerida ka lauakoht koos snäkivaliku, veini, koogi ja kohviga. 

6. mail astub Rocki saalis (Telliskivi Roheline saal) üles Marten Kuningas oma bändiga, kes teevad kummarduse äsjalahkunud David Bowiele, samal õhtul esitavad Elephants From Neptune & Frankie Animal Led Zeppelini lugusid, Jazzi saalis (Punane saal) annab kontserdi Bonzo lauldes Tom Waitsi loomingut ning Billie Holiday, Ella Fitzgeraldi, Betty Carteri ja Sarah Vaughani lugusid esitavad Sofia Rubina ja Liisi Koikson.

Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

7. mail esinevad Jazzi saalis Ikevald Rannap, kes esitab James Browni loomingut, Sofia Rubina on valinud välja Stevie Wonderi muusika. Rocki saalis annavad samal päeval kontserdi Taavi Peterson ja Revolver. Taavi Peterson pühendub John Lennoni ja The Doorsi parimatele paladele, Revolver äratab ellu Nirvana kuulsamad hitid.

Foto: Erakogu

Piletid saadaval Piletilevis. Lauakohti saab osta Piletilevist ning registreerida tuleb laud lisaks ka aadressil tiiu@leigo.ee.

Tribuudi festivali ürituseleht Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles